Slide 1 Slide 2 Slide 3

Over MDI Techniek

Wat is MDI Techniek BV

MDI Techniek BV is het gespecialiseerde technische uitzendbureau met ruim 13 jaar ervaring in de sector Technische Dienstverlening. Wij zijn uitzender / detacheerder vantechnisch personeel waarbij de doelgroep met name het lager- en middenkader personeel zal zijn in geheel Nederland. Tijdelijk of vaste baan ; MDI Techniek BV is op zoek naar enthousiaste en betrouwbare medewerkers die wij een uitdagende baan met goede verdiensten kunnen aanbieden in een prettige ongedwongen werkomgeving bij de meest diverse opdrachtgevers.
MDI Techniek bezoekt alle projecten voor werkplekinspecties en natuurlijk om direct klaar te staan voor vragen en / of opmerkingen van onze medewerkers.

Missie van MDI Techniek BV

Elke startende onderneming heeft zijn eigen idee over wat deze wil uitdragen en bepaalt zelf de werkwijze die men hanteert. De Missie van MDI Techniek BV is die van een zeer ervaren startende ondernemer, te weten;

“Vaste waarde worden in de technische uitzendbranche, waarbij de belangen van zowel de opdrachtgever als de medewerker als leidraad zullen gelden “.

Voor MDI Techniek BV houdt dat dan ook in ; uitgroeien naar een complete onderneming die elke vraag uit de markt professioneel kan beantwoorden. Met als Visie ; Schoenmaker blijf bij je leest en doe waar je goed in bent. Continuïteit wordt nagestreefd door echt uit te blinken in technische kennis, kwaliteit en dienstverlening.

Dit kan geen enkele onderneming alleen !! Alle medewerkers zijn onze “visitekaartjes” en om te laten zien waar MDI Techniek BV daadwerkelijk voor staat zijn wij altijd op zoek naar deze gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers die ons willen vertegenwoordigen in de technische uitzendbranche.

Filosofie van MDI Techniek BV

Ook MDI Techniek BV heeft zijn eigen normen en waarden waaraan de filosofie van het bedrijf valt af te lezen. Een aantal kernpunten welke daarbij van belang zijn;
 

 • Betrouwbaar
  13 jaar ervaring in de Technische Uitzendwereld ; eerlijk ; open ; kennis van zaken ; afspraken nakomen ; zeg wat je denkt en doe wat je zegt.
 • Resultaatgericht
  De wil / drang om te presteren moet aanwezig zijn bij elke medewerker van MDI Techniek BV. Elke medewerker moet zich daar van bewust zijn, aangezien elke opdrachtgever daarom vraagt ( lees de markt ). Men zal er voor kiezen de beste te willen zijn.
 • Vrijheid van werken
  Door de grote mate van zelfstandigheid krijgen alle medewerkers de kans om in alle vrijheid te functioneren, bij welke klant dan ook. Men weet van elkaar wat het verwachtingspatroon is. Eigen initiatief wordt gewaardeerd door de opdrachtgever, waarna de beloning, in welke vorm dan ook, vanzelf volgt.
 • Dynamisch
  De huidige markt vraagt om initiatiefrijke / flexibele en dynamische medewerkers die in de huidige markt willen meegroeien met MDI Techniek BV. De kans om jezelf te ontplooien kunnen wij jou bieden. Deze dynamiek zoeken niet alleen wij, maar ook al onze opdrachtgevers.